Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΟ Bonus.

ΚΙΝΟ BONUS


Επειδη με εχετε ζαλισει στα μηνυματα για να βγαλω στατιστικα, γκανιοτα κλπ, για το νεο ΚΙΝΟ BONUS, τα βαζω εδω χωρις περαιτερω σχολια ομως επειδη α)δεν προλαβαινω, β)βαριεμαι.
Με κοκκινο το ΚΙΝΟ BONUS, με κιτρινο το απλο.



Εαν εχετε καποια απορια βαλτε την στο παρακατω φορουμ και πιθανοτατα θα απαντησω καποια στιγμη(Στα σχολια εδω στο μπλογκ ειναι πιο απιθανο να κοιταξω απο οτι στο ινσομνια):
http://www.insomnia.gr/topic/468365-/page-11



3 σχόλια:

alfadi... είπε...

Παρόλα αυτά θάθελα την άποψή σου για το παρακάτω site που πετυχαίνει σχεδόν τις μισές(40%-50%) με 4 στα 5 κάθε μέρα μεταξύ 10:30-13.30 δίνοντας μια σειρά από πεντάδες (περίπου 30-40).

Ισωςπεριμένοντας μέχρι τις 11:30 εάν δεν έχουν εμφανιστεί συμφέρει το ποντάρισμα σε μια απο αυτές για 20 συνεχόμενες κληρώσεις. Α.. ξέχασα το link για το site http://www.loviture.com.

Περιμένω σχόλιό σου... Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε crocodile σ'ευχαριστούμε για την ανάλυση... να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι ήσουν ο μόνος τρελός με τα τυχερά παιχνίδια τύπου κινο αλλά εδώ βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι τρελοί σαν κι εσένα που κάνουν πλήρη ανάλυση χαχαχα... Y.Σ. ξέρει κανείς αν παίζεται πουθενά αυτό το παιχνίδι η είναι απλά μια ιδέα?
http://point5five.webs.com/the-game

liza είπε...

nice post